4 port
1 port ~ 3 points
3 st kycklingfileér
1 tsk färsk ingefära
1 klyfta vitlök
1 tsk sesamolja
2 msk soja
20 st cashewnötter
2 ½ dl broccoli
1 gul lök
1 röd paprika
1 bit stjälkselleri
1 stor morot
1 dl bambuskott
2 tsk potatismjöl
1 tsk salt
1 krm peppar
2 ½ dl kycklingbuljong
Hacka/strimla alla grönsaker. Rosta nötterna i en torr panna. Skär kycklingen i mindre bitar och blanda denna med ingefära, vitlök, sesamolja och 1 msk soja. Bryn blandningen och låt den sedan rinna av på en bit hushållspapper. Fräs grönsakerna och tillsätt sedan kycklingen. Blanda mjölet med avsvalnad buljong och häll i detta tillsammans med 1 msk soja. Tillsätt sedan nötter och kryddor.
Servera med kokt ris eller couscous.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar